Étterem

Családunk generációk óta látja vendégül Tihany kedvelőit. Minden nap azon dolgozunk, hogy Tihany egyedülálló természeti adottságai mellé maradandó élményt adjunk.
Legyen szó vendéglátásról, szépségápolásról, természetről, kultúráról, kiállításról vagy a levenduláról.

Hallottál már a tihanyi legendáról?

Tihanyi Legenda

Visszhang terasz80 fő

A zöld környezetbe nyúló, mediterrán hangulatú teraszunk tökéletes helyszín a lazításhoz és a beszélgetésekhez. A hely adottságait tekintve kiválóan alkalmas csoportok fogadására. A vendégtér igény szerint átalakítható, biztonságos megközelítését akadálymentesített útvonalak segítik. A terasz teljes mértékben árnyékolható és szemerkélő esőben is élvezhetik ittlétüket a balatoni panoráma társaságában.

Panoráma terasz50 fő

Páratlan, mintegy 240 fokos kilátás nyílik a Balaton keleti medencéjére és a gyönyörű Tihanyi Apátságra. A balatoni látogatásnak egyik kihagyhatatlan pontja. 2013-ban az "év kilátó-pontja". A száz fős terasz ideális helyszín családi ebédhez, egy naplementével kísért randevúhoz, vagy akár olyan különleges alkalmakhoz, mint az eljegyzés és esküvő.

Királyi kupola40 fő

A név magáért beszél, a terem üvegfala lenyűgöző körpanorámát biztosít. A teremben a régi idők rusztikus stílusa modern építészeti elemekkel keveredik. Élvezze a visszafogott vidéki eleganciát és a fantasztikus kilátást! A terem fűthető-hűthető, így bármilyen időjárás esetén kellemesen tölthetjük ebédünket, vacsoránkat.

Apáti Páholy30 fő

Echo Restaurant & Cafe

Csodálatos minden részlet: az ételek alaposan kigondoltak és isteniek, a hangulat, a zene, a panoráma mesés, a személyzet udvarias és profi. Köszönjük az élményt!

Kasi Judit

Ez a hely még mindig brutál jó. Profi kiszolgálás, fantasztikus kilátás, üdítő limonádék és ízletes/bőséges ételek! Harmadik éve járunk ide évfordulózni, az élmény és színvonal változatlanul a toppon. Köszönjük az élményt!

Horváth József
Echo étterem - Hello Tihany!
Echo étterem - Rege cukrászda
Echo étterem
Echo étterem - Lavender Tihany
Villa Pisky
Echo étterem - Levendula Kézműves Fagylaltozó
Echo étterem - Dottó kisvonat Tihany
Asztalfoglalás